Pryskyřice na laminování 1L

Kód: 38943/BLU000061
Akce
Značka: Blue-Car
375,10 Kč –32 %
blue car Pryskyřice na laminování 1L 38943 BLU000061
375,10 Kč –32 % 252 Kč / ks 208,30 Kč bez DPH
Skladem

Pryskyřice na laminování 1L

Detailní informace

Detailní popis produktu

Polyesterová pryskyřice je určena pro ruční aplikaci k opravě povrchových defektů. V kombinaci s hotovými skleněnými rohožemi vytváří správně vyrobený laminát pružný a odolný vůči mechanickému poškození. Výhodou je odolnost proti povětrnostním vlivům, tukům, olejům a zředěným kyselinám, což umožňuje široké použití v lodním, automobilovém a stavebním průmyslu.

Povrchy: ocel,, dřevo, kov, polyesterové lamináty, hliník, staré nátěry

Neaplikujte přímo na reaktivní primery a jednosložkové akrylátové a nitrocelulózové produkty.

POUŽITÍ:

Příprava povrchu: Ošetřené povrchy odmastit, obrousit a vyčistit. Znovu odmastěte a poté důkladně osušte.
Příprava skleněné podložky: Připravte si vhodný kus skleněné podložky tak, aby podložka přesahovala minimálně 2 cm za hranici poškozeného místa.
Příprava pryskyřice: Důkladně smíchejte do jednotné barvy 100 hmotnostních dílů polyesterové pryskyřice s 2-3 hmotnostními díly tužidla. Doba aplikace po smíchání s tužidlem 10-15 minut při 20°C. Nepřekračujte doporučené množství tužidla.

Aplikace:

Pryskyřici smíchanou s tužidlem naneste štětcem na čištěné místo.
Naneste rohož, přitlačte a nasyťte pryskyřicí pomocí štětce. V závislosti na poškození lze nanést několik vrstev. Minimální provozní teplota 10°C. Nespotřebovanou pryskyřici smíchanou s tvrdidlem nelijte do plechovky.

Doba schnutí:

45 minut/20°C. Po vytvrzení lze povrch laminátu opracovat nebo vyrovnat polyesterovým tmelem. Teploty pod 20°C prodlužují dobu schnutí.

Broušení:

Předbroušení by mělo být provedeno brusným papírem P80-P120.

Skladujte v původním obalu, těsně uzavřené, na suchém, chladném místě, mimo zdroje tepla a vznícení, při teplotě 5 až 20°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Speciální podklady
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: